×
Did you know that Comet exists in a US version as well?
dataloggrar, termometrar, hygrometrar...
English Česky Africa China Español Français Magyar Polski Sweden USA

Support & service

Support och service

Om din enhet inte fungerar som den ska så rekommenderar vi att besöka COMETs diskussionsforum.

Om du inte hittar någon lösning där får du gärna kontakta oss på Acandia så hjälper vi till.

Om du behöver hjälp med en reparation:

- Skicka enheten till Acandia med en detaljerad felbeskrivning inkl. produkttyp, serienr, dina kontaktuppgifter samt returadress.
- Om problemet rör kommunikation med dator, vänligen bifoga den kabel och/eller adapter du använt.
- Om möjligt bifoga även alla tillhörande givare.

Kontakt:
Acandia AB
Att. Support
Vintervägen 2B
13540 TYRESÖ

E-post: support@acandia.se
Tel: 08-52224030